Overige Kazen

In ons assortiment bevinden zich: Geraspte Mozzarella Kaas (2 kg.) Geraspte Kaas Oud (2 kg.) Geraspte Kaas Jong (2 kg.) Grana Padano Snipper (500 gr.) Hotelblok Jong Belegen, Belegen, Komijn & Oud (3,5 kg.) Grana Padano (1,8 kg.) Valgrana (3,8 kg.) Plakken Kaas Jong Belegen, Komijn & Oud (1 kg.) Brie (wiel van 3,5 kg.)…

Boeren Truffelkaas

Dit is een heerlijke Boerenkaas met overheerlijke stukjes truffel. Deze unieke combinatie geeft de kaas een heerlijke aromatische geur en intense aardse smaak. Proef deze heerlijke Hollandse kaas met de Italiaanse truffel.

Buffel Mozzarella Bolletjes

Mozzarella wordt gemaakt van buffelmelk, zoals het van oudsher ook bedoeld is. De zwarte waterbuffels leven in grote kudden op de vruchtbare vlaktes ten noordwesten van Napoli. De smaak is voller en romiger dan ‘gewone’ Mozzarella gemaakt van koemelk (250 gr.).

Geitenkaas

In ons assortiment vindt u verschillende soorten geitenkaas: Geitenkaas rol met korst (1kg.) Geitenkaas rol zonder korst (1 kg. en 250 gr.) Geitenkaas rol honing of aardbei zonder korst (1 kg.) Geitenkaas rondjes (0,07 gr.) Geitenkaas bolletjes (emmer 1 kg.) De geitenkazen zijn van de merken Alphenear en Bettine

Los Cameros (Blend)

Een kaas gemaakt van hoge kwaliteit koe- (min. 60%), schapen- (min. 20%) en geitenmelk (min. 6%). De wrongel wordt zorgvuldig gevormd en vervolgens wordt de kaas in een katoenen kaasdoek gegoten en geperst. De kaas wordt in olijfoliebaden gedrenkt waardoor de kaas een intense en zachte smaak heeft. Ronde kaas van +/- 3 kg.

Los Cameros Geitenkaas

Deze prachtige geitenkaas is gemaakt van gepasteuriseerde geitenmelk, volgens een duizend jaar oud en traditioneel recept uit de Rioja-streek in Noord-Spanje. De rijping van de kaas, de natuurlijke schimmels en het drenken in olijfoliebaden, geven de kaas een heerlijke volle smaak en prachtige kleur. De combinatie van smaak en de traditie van de productie, geeft…

Cloosterkaas

Een kaas uit lang vervlogen tijden, gemaakt in Gerkesklooster. De stremming van de melk in het begin van de kaasproductie wordt gedaan volgens het oude procedé van vroeger. Voor het kleuren wordt wortel- en krotensap toegevoegd. Het pekelen is veel korter toegepast dan bij gewone kaas. Hierdoor zit er weinig vocht in de kaas.