Frituurgoud

Frituurgoud is een samengestelde olie en is hoogwaardig door de speciale high oleic zonnebloemolie. Hierdoor heeft deze frituurolie een lange levensduur. Verkrijgbaar in 15 ltr.

Rapsodi

Rapsodi is een zuiver plantaardig kwaliteitsproduct uit Zweden. De olie heeft de geur en smaak van verse boter. Ze is gemakkelijk te verwerken en is zuinig in gebruik. Het is daarom een volwaardig alternatief voor het bakken in roomboter. Rapsodi is geschikt bij het bakken, braden en als sausbasis. Daarnaast is het te verwerken in…

Extra Virgin Arbequina Olijfolie, D.O.P. Spanje

Een olijfolie die ieder jaar wordt verkozen tot Best Quality Olive Oil in Tarragona (spanje). De olie wordt geperst uit de Arbequina olijf die gewaardeerd wordt om zijn hoge oliekwaliteit. De olijven worden direct na de oogst geperst (gevallen olijven worden niet gebruikt), wat de natuurlijke fruitige smaak ten goede komt. Verpakking: bag in box…

Olijfolie Extra Vergine (Italië)

Een zeer goede Italiaanse olijfolie uit Toscane met een prachtige heldere kleur door de speciale selectie van de beste olijven. Extra Vergine is een aanduiding voor de beste (koude) persing van de olie. Ideaal bij het bereiden van visgerechten, groenteschotels en als dressing. Verkrijgbaar in blik van 5 ltr. of fles van 1 ltr.

Olijfolie Sansa

Deze olijfolie is een bak- en braadolie en wordt gemaakt van de olijvenpulp die overblijft van de 1ste persing. Deze bakolie is geurloos en neutraal van smaak, geschikt voor het aanmaken van verschillende marinades, tapenades, sauzen en voor het bakken en braden. Verkrijgbaar in blik van 5 ltr.