Balsamico Parels Nero & Bianco

De balsamico parels zijn kleine zachte bollletjes die in de mond een explosie van smaken geven. Met deze ‘kaviaar’ verrijkt u uw gerechten op een originele en innovatieve wijze. (pot 380 gr. of 50 gr.)

Grottenham

Deze ham uit het zuiden van Limburg wordt minstens 1 jaar gerijpt in de Geulhemmer grotten. Deze ham heeft een specifieke smaak door de in de vochtige grot aanwezige rijpingsschimmels. Een mooie ham van eigen bodem! (+/- 4,5 kg.)

Cloosterkaas

Een kaas uit lang vervlogen tijden, gemaakt in Gerkesklooster. De stremming van de melk in het begin van de kaasproductie wordt gedaan volgens het oude procedé van vroeger. Voor het kleuren wordt wortel- en krotensap toegevoegd. Het pekelen is veel korter toegepast dan bij gewone kaas. Hierdoor zit er weinig vocht in de kaas.

Kalamata Olijven

Deze olijf komt uit de Kalamata streek in het zuiden van Griekenland. De olijf heeft een kegelachtige vorm en een intense paars-zwarte kleur. De smaak is krachtig met een zacht fruitige nasmaak. Verpakking: zakken van 2,5 kilo

Roomboter Rollen Fleur de Sel

Roomboter Rollen Fleur de Sel Deze Ardenner roomboter bevat het Fleur de Sel (zout) uit de Guerande, een moerasgebied in Bretagne. Dit zout is gegarandeerd zuiver en bekend om zijn onvergelijkbare smaak. Verkrijgbaar in rollen van 250 gr. en 500 gr