Ton konijn

Over Ton Konijn B.V.

Kwaliteit

In ons assortiment vindt u heerlijke producten uit Zweden, Finland, België, Frankrijk, Spanje, Italië en Griekenland. Voor het grootste deel van onze producten geldt dat wij de enige importeur / distributeur zijn, waardoor het product exclusief in gebruik is. Het is niet alleen bij boter gebleven. Naast uitbreiding en verbetering van het boterassortiment hebben wij het productaanbod vergroot met verschillende soorten oliën, sausbasis, kazen en overige. Ook hierbij garanderen wij u een hoge kwaliteit.

Uniek

Wij vinden het een eer om bij u te mogen leveren. Wij nodigen u daarom van harte uit om onze producten te bekijken die ons assortiment rijk is en vrijblijvend contact met ons op te nemen. Graag komen wij bij u langs om onze producten te laten zien en te proeven.

Service

Wij leveren aan hotels en restaurants in het westen van Nederland: Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. In overleg met onze klant leveren wij wekelijks of tweewekelijks. Wij rijden vaste routes met een goedgevulde vrachtauto en u heeft zekerheid dat wij altijd op dezelfde dag bij u langskomen. Deze constante gaat natuurlijk niet ten koste van onze flexibiliteit en goede service. Onze producten zijn qua bewaartemperatuur zeer verschillend maar wij kunnen met één auto diepvries, gekoeld en ongekoeld leveren.

Ton Konijn B.V.

Eind jaren ‘80 begon Ton Konijn met de verkoop van de inmiddels beroemde Konijnenboter. Op dit moment is Ton Konijn Zoetermeer B.V. uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een gespecialiseerd assortiment dat voldoet aan de behoeften van de betere horecakeuken.