Ton Konijn

Specialiteiten

Balsamico

Balsamico Parels Nero & Bianco

De balsamico parels zijn kleine zachte bollletjes die in de mond een explosie van smaken geven. Met deze ‘kaviaar’ verrijkt u uw gerechten op een originele en innovatieve wijze.

Grottenham

Grottenham

Deze ham uit het zuiden van Limburg wordt minstens 1 jaar gerijpt in de Geulhemmer grotten. Deze ham heeft een specifieke smaak door de in de vochtige grot aanwezige rijpingsschimmels.

Cloosterkaas

Cloosterkaas

kaas uit lang vervlogen tijden, gemaakt in Gerkesklooster. De stremming van de melk in het begin van de kaasproductie wordt gedaan volgens het oude procedé van vroeger.

Kalamata Olijven

Kalamata-olijven1

Deze olijf komt uit de Kalamata streek in het zuiden van Griekenland. De olijf heeft een kegelachtige vorm en een intense paars-zwarte kleur. De smaak is krachtig met een zacht fruitige nasmaak.

Roomboter

Roomboter-Rollen-Fleur-de-Sel

Roomboter Rollen Fleur de Sel Deze Ardenner roomboter bevat het Fleur de Sel (zout) uit de Guerande, een moerasgebied in Bretagne.